Penguen Mısır Konservesi :)

Kas 18th, 2009 | Filed under Haber, Yemek

resim penguen.com.tr adresinden alinmistir.

Sanirim 2006 senesinin anneler günü içindi, penguen firması bir kampanya yapmıştı ve anneler gününde annelere kavanoz kavanoz reçel göndermişti. Kutuların içini de küçük kırmızı kalplerle doldurmuş, bir büyük kalpte de anne ve yavru penguen resimleri koymuştu. O zaman hem kendi adıma anneme, hem de kızım adına eşime birer giriş yapmıştım ve penguen sağolsun hem anneme hem eşime kavanoz kavanoz reçeller göndermişti. O reçellerin kavanozları ve anne-yavru penguen resimli kalp şekilli kart hala evde duruyor.

Bu sene ise Penguen mısır konservesini tanıtmak için mısırdan mesaj var diye bir kampanya başlatmış. Buradan sevdiklerinize mısırlı mesaj gönderiyorsunuz, penguen de her 20. kişiye mısır konservesi gönderiyor. Ben de bir mesaj eşime, bir mesaj da bir arkadaşıma göndermiştim. Bugün 2 kutu 3x220gr.lık mısır konservesi geldi. Penguen’e teşekkür ederim :)

Mısırın zaten her halini (haşlanmış, közlenmiş, gevrek, cips, un, patlamış, konserve, turşu vs) severim, böyle olunca daha bir tatlı oldu ;)

not: bu yaziyi bana konservelerin geldigi 23.Kasım.2009’da girdim. Ancak bir önceki girdim biraz daha en üstte kalsın diye mesajları gönderdiğim 18.Kasım.2009 tarihiyle kaydediyorum.

Yorumlara kapalı.