Ornithopter

İnşaat sırasında ...

Daha önce İstanbul Model‘den bazı başka siparişlerimle beraber, bir ornithopter* almıştım. Yoğunluklar üst üste gelince, kızımla beraber biraz ferahlamak için bu modeli inşa etmeye karar verdik. İstanbul Model kutuyu hazırlarken telleri bile gereken şekilde büküp koyduğundan yapımı çok çok basit olan bu modelin uçuşu da çok başarılı… Bu modeli kızımla beraber inşa ederken yaptığımız tek değişiklik, kanat ve kuyruk için kutudan çıkan üstü baskılı mavi kağıtları kullanmak yerine, evde bulduğumuz pembe pelur kağıdı kullanmak oldu. Neticede benim yönlendirmelerimle ve müdahelelerimle de olsa, modeli kızım yaptığına göre, rengi de onun zevkine uygun olmalıydı :) Jilet – bıçak işleri hariç hemen hemen tamamını kızımın yaptığı bu modeli ailecek hepimiz çok sevdik.




Etiketler:
  1. ertan
    Şub 2nd, 2010 15:19

    nereden bulabiliriz acaba ???

  2. M.R.B.
    Şub 2nd, 2010 17:26

    yazinin basinda linki verilen istanbul modelden alabilirsiniz. urunun tam linki icin tiklayiniz.

    daha hesapli olsun diyorsaniz, plan uzerinden calisarak da yapabilirsiniz. farkli planlar isterseniz, internetten aratarak farkli planlara ulasabilir, bunlari uygun malzeme ile insa edebilirsiniz.

    veya plastikten oyuncak olarak bir ornithopter’i furkan oyuncak getirmisti bir aralar. en ucuz secenek olarak bulabilirseniz onu da kullanabilirsiniz.

    iyi ucuslar dilerim :)

  3. atilla
    Nis 7th, 2013 19:22

    bende kendim yaptım kendim kafadam oldu mütiş birşey

Yorumlara kapalı.