ama öğreneceğim…

Şub 19th, 2009 | Filed under Mizah, Video
  1. Oğuz
    Şub 23rd, 2009 04:54

    İşte bu..Kadir abimizin kafasını attırdılarmı vay hallerine. Cüneyt abimizin de buna benzer bir filmi vardı. Kendisini çok zorluyorlardı o da sonunda “yeminimi bozdum” deyip ortalığı toz-duman ediyordu. Eminim bunun devamında da Kadir abiyi zorladıklarına pişman bile olamadan neye uğradıklarını anlayamıyorlardır.

  2. M.R.B.
    Şub 23rd, 2009 10:45

    Cüneyit abinin o filmini hatirliyorum sanirim, gelincik diye bir ati vardi, ati olduruldugunde yeminini bozuyordu. yeminin bozduranlar pisman olmaya bile vakit bulamiyorlardi :)

    burada ise bir akademisyenin isyani var. film, makyajlar vs komik gorunse de, su replikleri yazan kisi bence cok iyi yazmis. zaman zaman geldigimiz nokta bu oluyor:
    “insanlik icin calistik, sokakta kaldik. atom fizigi de profesorluk de yerin dibine batsin” :)

    ama isin bir de su boyutu var ki, ben onu basliga tasidim:
    artik isyan bayragini cekmis, bransindan, profesorlukten, akademisyenlikten elini ayagini cekecek, itin hergelenin biri olacak. buna karar vermis, peki bunu nasil yapacak? “ama ogrenecegim”. yani yine ogrenecek, buna programlanmis artik. surekli bir seyler ogrenmesi gerekiyor. sahip oldugu ama kendisini yariyolda biraktigina inandigi faziletleri bir kenari birakarak “it-hergele” olmayacak; itligi ve hergeleligi de ogrenecek :)

    cok hos, bir daha bir daha seyrediyorum…

  3. Ferda
    Mar 2nd, 2009 02:01

    Filmle ilgili ek bilgi burada var

Yorumlara kapalı.