SAITEM’e tebrikler…

May 10th, 2009 | Filed under Haber, Otomobil

Almanyadaki Shell Eco-marathonda daha önceki başarılarını tekrarlayan SAITEM hakkkında, üniversitenin sayfasında ne yazmışlar diye merak ettim, pazar günü olduğundan olsa gerek, henüz biz yazı yok. SAİTEM’in sayfasında nasıl duyurmuşlar diye merak ettim, onlar da belki yorgunluktan belki yoğunluktan derece haricinde bir detay henüz yazmamışlar.

Efendim, SAİTEM ekibi, hidrojen enerjili araçları SAHIMO ile Almanyadaki Eco-marathonda urban-concept’de dördüncü, hidrojen enerjililer içinde ise üçüncü olmuştur. Buradan kendilerini tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

[urban-concept sonuç sayfası]

[SAHIMO MEKANO hk. geçen sene Ersin’in yazdığı yazı]

  1. Ersin
    May 11th, 2009 21:08

    Hocam nazik tebriğiniz için buradan da teşekkür etmek isterim. Halkla ilişkiler konusunda özellikle web alanında bir yeniden yapılanma planlıyor arkadaşlar. Umuyorum ki gelecekte bu konuda daha doyurucu bilgiler paylaşılır. Bu arada http://blog.saitem.org/ adresini olabildiğince güncel tutuyorlar. Bu adresin Google erişimi arttıkça daha da iyileşecektir sanıyorum.

  2. M.R.B.
    May 12th, 2009 20:03

    Bu blogtan haberim yoktu, hizli haberlesme icin guzel bir arac. Google erisimi arttikca elette daha iyi olacaktir, ancak belki SAITEM anasayfasından da blog icin bir link verilebilir?

Yorumlara kapalı.