Bir düğün ve gelin arabası

Oca 25th, 2007 | Filed under Arkadaşlar, Kişisel, Otomobil

Sevdiğim bir arkadaşım geçen hafta içinde evlendi. Bizim araba da gelin arabası oldu. Aslında bence düğün arabası demek gerek, neden gelin arabası oluyor ki? damat arabası demek ne kadar saçma ise, gelin arabası da o kadar saçma. Düğün arabası nisbeten daha mantıklı :)

Her neyse, biz evlendiğimizde de eşim gelinliğiyle bu arabaya binmişti ve evimize bu arabayla getirmiştim. Ama bizim gelin arabamız bu değildi. Sevgili dostum Tahsin (TCA) izmirden ankaraya arabası ile gelmiş, ankarada arabasını bir süsletmiş, gelini baba evinden alıp arabasıyla İstanbula getirmiş, ertesi gün bozulan süsler ve pislenen araba sebebiyle tekrar arabasını yıkatıp tekrardan süsletmiş ve bizi nikaha, yemeğe vs götürmüştü. Gün sonunda biz kendi arabamıza geçip İstanbuldan adapazarına bu araba ile gelmiştik.

Yani bizim araba ilk defa gelin arabası oldu. Düğün öncesi günü zaten İstanbuldaydım. arabayı yıkatıp sabahtan arkadaşınGelin evi önünde beklerken hava soğuk olunca arabada bekledim. Soğuğu hisseden başkaları da olmalı ki sıcak motor üzerine çıkıverdiler hemen :) evine gittim. orada güzel bir kahvaltı yaptık ve gün başladı :) araba süsleme, traş, kızı alıp kuaför terzi fotoğrafçı vs gezmesinden sonra nikah yerine gittik. Nikahtan sonra biraz İstanbulu gezip bazı yerleri ziyaret ettikten sonra adapazarına geldik ve arkadaşı evine bıraktım. sonra da tekrar İstanbula döndüm. Yorucu fakat güzel bir gündü. Ertesi günü annemi doktora götürmem gerekmeseydi, o gece adapazarında evimde kalırdım, ama geri dönüş yolu da oldukça keyifliydi. Yalnız yolculuğu da seviyorum… 

Etiketler:
Yorumlara kapalı.